За час перебування на посаді прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відзначився своїм проектом "Стіна". Це прикордонний мур, який мав би захистити Україну від російської агресії. Український блогер Михайло Шнайдер показав в мережі знамениту "стіну Яценюка", на яку з державного бюджету було виділено більше мільярда гривень.

Відповідне фото блогер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це свіжі фото знаменитої "Стіни Яценюка". Тієї самої стіни, на спорудження якої, вже виділили понад МІЛЬЯРД ГРИВЕНЬ. Стовпи й зовсім небагато колючого Дроту. Правда вражає, Друзі?", - пише він.

Українці вирішили не приховували своїх емоцій щодо епічного фото в коментарях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Так і є насправді! А є і зовсім нічого наставили! ТАКІ гроші!!!", "У Китаї за таке б давно розстріляли...а у нас це чмо у ВР йде", "Батьківщина може спати спокійно, ворог не пройде"-А. Яценюк))", "Бабки відмили, ось і вся стіна", "Цей колючий дріт повинен бути на шиї у Яценюка", "Щоб ти на ній повісився, скотиняка", - пишуть в мережі.

Прес-служба Арсенія Яценюка вже відреагувала на допис Шнайдера. Представники команди політика заявили, що на днях блогер знову поширив провокаційну інформацію з метою дискредитувати проект "Стіна" і особисто Арсенія Яценюка. Також у прес-службі політика зазначили, що подали судові позови за поширення неправдивої інформації про будівництво проекту "Стіна.

Нагадаємо, Зеленський змусив контрабандистів тремтіти від страху: ось що буде з порушниками закону, відео.

Як повідомляв Знай. ua, у Вакарчука розповіли, хто буде у списках "Голосу" на виборах в Раду: "Поставити своїх людей...".

Також Знай. ua писав, що Яценюк разом з родиною залишив Україну.