Голова партії "Голос" Юлія Клименко виступила із твердженням, що катастрофи від президентства Володимира Зеленського не буде. За її словами, поки що він не показує системної роботи.

В інтерв’ю "Українській правді" на запитання, чи Зеленський на посаді президента - це крок до оновлення владної верхівки, чи "до катастрофи", соратниця співака й молодого політика Святослава Вакарчука відповіла:

"Ну, катастрофи не буде. Я думаю, що ця країна багато всього бачила, включаючи Януковича і багато революцій. І нічого не сталося, далі країна живе і буде жити. Тому що у нас насправді влада дуже відірвана від своїх громадян", - зазначила голова партії "Голос".

Також Клименко пригадала Майдан 2014 року, коли, за її словами, фактично не було влади, але все працювало. Вона впевнена, що цією країною керують директори департаментів, а не міністри і президенти.

Стосовно втрати Україною Криму, вона висловила чітку позицію.

"Тому що у нас була дуже слабка армія. Це не стільки питання того, що тоді не було влади, скільки питання, що армія розвалювалася систематично не один рік", – додала Клименко.

"Що стосується можливостей Зеленського, я думаю, що можливість на оновлення завжди є. Питання, чи зможе він побудувати команду, яка в стані робити результат", – сказала Клименко.

Клименко також оцінила Зеленського. За її словами, це виглядає не як довга і системна робота, коли є план, коли ти виконуєш. Поки що Зеленський займається гасінням пожеж – там щось сталося в ПАРЄ, там щось сталося десь іще…

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Але держава не може працювати тільки на гасінні пожеж. Повинен бути чіткий план, який нам був обіцяний на 100 днів. Може, він з'явився, але я його не бачила", – сказала Клименко.

Нагадаємо, "Голос" Вакарчука прорізався по-справжньому, музикант у гніві: "Досить!"

Як повідомляв Знай. ua, "Голос" Вакарчука розбурхав слуг народу Зеленського несподіваною пропозицією.

Також Знай. ua писав, що вибори в Україні ще не пройшли, а Вакарчук вже "здувся".