Святослав Вакарчук, який іде на парламентські вибори з партією "Голос" вже не раз попадався на глузування і жарти людей в свою сторону. Багато хто вважає, то політика - це зовсім не його і всім було достатньо одного його походу.

Але, не дивлячись ні на що, лідер групи "Океан Ельзи" старанно агітує українців і готується до виборів.

Святослав Вакарчук йде у президенти

Не так давно партія Вакарчука "Голос" провела акцію "Візьмемо Раду в свої руки". Відповідні фото з'явилися в соціальній мережі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Показати ще

Юрист і блогер Михайло Шнайдер не зміг пройти повз такого "вчинку" Вакарчука у вигляді хороводів, тому він вирішив пожартувати з цього приводу на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ми водили хоровод, годували Голубів, Поливали город, Пісеньки учили. Червоний м'яч, синій м'яч, Ляльки, ведмежата... Дитсадок, дитсадок, Люблять всі хлоп'ята." - згадав Шнайдер дитячу пісню.

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"Чого тільки не зробиш перед виборами", "Чому в одязі? Креативити, так по повній!", "Я не здамся без бою, після Юлі лікуюся", "Порошенківський холуй, в дії", "На що не підеш заради рейтингу. Пам'ятаю, як при Ющенку він був депутатом, йому було там "некомфортно", він весь час прогулював (як свідчать архіви) засідання ВР, потім не витримав і здав мандат. Не боровся з корупцією, як покійний Зінченко, пушел безславно! Що зараз сталося, мабуть співочій кар'єрі прийшов кінець, жити і заробляти хочеться? Не вірю!"

"Цей ідіот таку ж х*рню буде в Раді витворяти", "Теж з секти ПОПа, той на дзвіниці проповідує , а цей хороводи водить, мабуть розподіл сфер впливу"

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.