Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко в ефірі передачі "Опозиція" на телеканалі "Наш" вступив у перепалку з політиком Михеилом Саакашвіллі. Відео шоу опубліковано в YouTube.

Повідомляється, що Ляшко виступив з промовою з приводу проблем сімей з хворими дітьми. Після цього він запитав у представника президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслана Степанчука, чому досі не підписано закон про тимчасові слідчі комісії і процедуру імпічменту, обіцяні під час виборчої кампанії глава держави. Після цієї репліки Саакашвілі звернувся до лідера Радикальної партії:

"Нескромне питання. Ви, інші депутати, не хочете надати своє майно в Конча-Заспі хворим на ДЦП, не хочете пожертвувати мільйон доларів на лікування дітей? Це було б більш корисно, ніж просто говорити", – сказав він Ляшко.

"А ви не хочете поїхати в рідну Грузію, де проти вас є вирок на шість років. Для того, щоб до рідного народу приїхати і виконувати закони Грузії", відповів Ляшко.

Українці сказилися від такої поведінки політиків: "Коли вони вже перестануть кричати", "Нудить вже, пора б нормально почати спілкуватися".

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, Саакашвілі розсекретить чорну бухгалтерію Труханова.

Як повідомляв Знай. ua, біографія і досьє Михайла Саакашвілі.

Також Знай. ua писав, що суд визначив долю партії Саакашвілі.