Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв за 2018 рік заробив 286,5 млн грн. При цьому велика частина зазначеної суми (261 млн грн) – премія за перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі. Відомий блогер Михайло Шнайдер розповів, що корисного можна зробити на ці гроші.

"Вчора стало відомо, скільки Андрійко Коболєв "заробив" за 2018 Рік. А тепер УВАГА. За минулий рік Андрійко отримав... 286 МІЛЬЙОНІВ 500 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. Ви тільки вдумайтеся в ці фантастичні цифри. Це кілька вантажівок готівки", - заявив він.

Він також заявив, що на ці гроші можна "обігріти 500 тисяч квартир", "нагодувати 10 мільйонів солдат", "провести 5 тисяч операцій на серці".

"Але хіба тепло для багатьох українських сімей, нагодовані воїни і тисячі врятованих життів мають для Андрійка якесь значення? Звичайно ні. Таких хлопців ці питання абсолютно не цікавлять. Вони живуть у паралельній реальності. В абсолютної розкоші і повному достатку. Біди і проблеми простих українців їх зовсім не стосуються. Вони вважають себе небожителями. Я щиро сподіваюся, що новий президент нарешті знайде в собі сили спустити цих хлопців з неба на землю. Адже далі так жити вже просто неможливо", - написав він.

Нагадаємо, Дубинський розповів про відкат для Коболєва в розмірі 650 тисяч євро.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа Андрій Коболєв "пожирував" з подругою в елітному ресторані Києва

Також Знай.uа писав, Ігор Лесев розкрив цинічні махінації Коболєва.