Діти і пенсіонери - найбільш незахищені категорії населення в будь-якій країні. І, якщо за малюками ще можуть доглядати батьки, то старим доводиться і зовсім тяжко. Про це вирішив повідомити юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Бабуся

Шнайдер стурбований тим, що президента України Володимира Зеленського хвилює тільки діджіталізація і "Україна в смартфоні". Він вважає, що важливими поблемами є й інші:

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Діджіталізація? Держава в смартфоні? Ні. Сміттєві баки біля "АТБ". Так виглядає нашt реальне життя. А точніше виживання..." - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще
В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:
"Тому що вони нічого не викидають", "Грамотно в Новусе зроблено-за день до закінчення терміну придатності знижують ціну на молочку на 40-60%!Самотнім старим велика підмога! АТБ, таким не славиться!", "Це результат за 28 років правління наших політиків - балаболів і пройдисвітів.", "Я живу в Кривому Розі,в сміттєвих баках,біля мого будинку, регулярно риються пенсіонери,не алкоголіки не наркомани,а саме пенсіонери", "Ось результат роботи наших депутатів і політиків.", "Два світи. І так було завжди", "А, як на мене, все разом треба розвивати. Інновації (держава в смартфоні) зведе корупцію до мінімуму, а отже поступово і рівень життя буде підніматися.", "Будемо рівнятися на сміттєві баки. Ура", "Ось реалії життя", "Бомжалізація".

Нагадаємо, що Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського запросили на засідання НАТО які питання обговорять зі слугою народу

Також Знай.uа писав, Юлію Мендель викликали на допит у військову прокуратуру: що накоїла прес-секретар Зеленського.