Відомий український співак Іво Бобул вирішив податися в політику. Стало відомо, що він балотується до Верховної Ради України на позачергових виборах від партії "Патріот".

Про це йдеться на офіційному сайті Центральної виборчої комісії. Бобул Іван Васильович 1953 року народження значиться у виборчому списку партії під номером 5.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В інформації, представленій на сайті ЦВК, зазначено, що Іво Бобул проживає в Києві й раніше не був судимий. Його кандидатура відповідає вимогам українського законодавства, адже протягом останніх п’яти років співак проживав на території України.

У свою чергу, на сторінці партії "Патріот" в Фейсбуці з’явилися фотографії із зустрічі, в якій Іво Бобул брав участь поряд з іншими партійцями. Варто зазначити, що партія навіть не згадується в списках соцопитувань, що свідчить про відсутню підтримку серед виборців.

Популярні новини зараз

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Вчора був проведений тренінг по формуванню команди та розвитку лідерських якостей у ПАТРІОТів. Відбулося плідне спілкування з лідером партії Миколою Голомшею та обмін думками щодо шляхів досягнення успіху на виборах", - йдеться в дописі партії у соціальній мережі.

Цікаво, що раніше Іво Бобул вже натякав на свою зацікавленість політикою. Так, в минулому році він несподівано заявив, що буде балотуватися на пост президента, однак пізніше зізнався, що пожартував.

Відомий Іво Бобул і своїми поїздками в зону АТО. Так, разом зі своєю командою він упродовж трьох тижнів виступав у 16 військових підрозділах, побував у дванадцятьох населених пунктах Донецької і Луганської областей, де у сільських клубах, на міських площах та польових військових таборах дав благодійні концерти на підтримку духу українських захисників.

Нагадаємо, що Притула пояснив, навіщо балотується у Раду від "Голосу" Вакарчука: "Крутить законами, немов чорт сонцем".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що "Слуга народу" поза конкуренцією, а "Європейська солідарність" на дні: соцопитування показало, який вибір зроблять українці.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Слугу народу" запідозрили в планах "злити" округ в Харкові Добкіну-молодшому.