Президент України Володимир Зеленський 2 липня зустрінеться з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Під час зустрічі двоє лідерів обговорять посилення економічного партнерства і створення робочих місць.

Про це повідомили в офісі канадського прем’єр-міністра, пише "Європейська правда".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що Трюдо має намір підтвердити "непохитну підтримку" Канади українському народу та суверенітету і територіальній цілісності України.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Під час зустрічі обговорять зусилля України у проведенні реформ на шляху країни до євроатлантичної інтеграції, ситуацію в галузі безпеки в регіоні та подальше поглиблення канадсько-українських торговельних відносин.

"Канада і Україна поділяють глибоку історичну дружбу, побудовану на спільних цінностях і міцних міжособистісних зв'язках. З нетерпінням очікую на зустріч з президентом Зеленським, під час якої я підтверджу прихильність Канади народу України і обговорю шляхи поглиблення економічного партнерства та створення хороших робочих місць для середнього класу в обох державах", - цитує офіс Джастіна Трюдо.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський буде перебувати в Канаді з офіційним візитом з 1 по 3 липня. Він планує взяти участь у конференції з питань реформ в Україні, яка пройде в Торонто, і проведе ряд важливих зустрічей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відправиться на побачення до найкращого друга України

Також Знай.ua писав, стало відомо, хто насправді винен у провалі в ПАРЄ