Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко розказав перм’єр-міністру Володимиру Гройсману, як наповнити бюджет, пише Політека.

"Не треба красти", – різко присадив Гриценко Гройсмана.

Політик зазначив, що щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. Про це лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Анатолій Гриценко

"Якщо ви сказали, коли стали прем’єром, "я покажу, як керувати державою" – то покажіть! Я б показав! І наші, і закордонні експерти визнають, щороку лише на митниці Україна втрачає п’ять мільярдів доларів. А Україна на колінах повзає, щоб отримати 3,8, а то і 1,8 мільярда від МВФ. Значить можна і треба залучити власні ресурси. Просто не треба красти. Якщо Ви призначаєте митника – Ви несете за нього відповідальність", – наголосив Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Анатолій Гриценко

Раніше повідомлялось, що лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закликав українського президента "показати зуби" ПАРЄ у зв'язку з ситуацією навколо Росії.

Нагадаємо, Росія заблокувала передвиборчий ролик Гриценка: Путіна розлютило те, що показали українцям.
Як повідомляв портал Знай.ua, Росію повернули до ПАРЄ: Гриценко підказав Зеленському, як діяти.
Також Знай.ua писав, що Гриценко поставив жорсткі вимоги керівництву МВС через смерть Комарницького: вбивають ті, хто повинен захищати людей.