До президентських виборів 2019 року про Олену Зеленську мало хто знав – жінка завжди була в тіні популярного чоловіка і рідко з'являлася на публіці з ним або без нього. Але коли Володимир Зеленський переміг на виборах і став президентом України, Олена змушена була прийняти почесну роль першої леді країни. І, треба сказати, що вона в цій ролі виглядає дуже чудово.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, в день інавгурації в Instagram таки з'явилася робоча сторінка непублічної Олени Зеленської. І треба сказати, що підписники назбиралися блискавично – їх кількість вже майже сягає мільйона. На сторінці вже з'явилися перші фотографії – більшість з церемонії інавгурації, але є і більш свіжі.

Так, нещодавно з'явилося фото, на якому новоспечена перша леді відображена у глядацькому залі "Жовтневого палацу" в Києві. Схоже, дружина нового президента відвідала черговий концерт "Ліги Сміху". Фолловери першої леді не залишили без уваги її фотографію з концерту і почали активно коментувати і лайкати. Деякі порівняли Олену Зеленську з дружиною президента Америки Меланією Трамп, а інші називають найкрасивішою першою леді в історії нашої країни. Українці полюбили Олену за її красу, скромність і простоту.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.