Жителі Дарницького району Києва буквально задихаються від неприємних запахів. Кияни нарікають на роботу Бортницької станції аерації, яка знаходиться неподалік. Люди закидали скаргами столичну владу, адже від смороду, який нависає над цією частиною столиці, не рятують ні зачинені вікна, ні освіжувачі повітря.

Однак, ситуація з неприємним запахом може змінмитися ще не скоро. Суттєво зменшитися сморід може аж в 2024 році. Про це повідомив син Анатолія Гриценка, лідер Автомайдану Олексій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, наразі проводиться тендер на реконструкцію Бортницької станції. За проектом, до 2024 року мають побудувати споруду зі спеціальними фільтрами, що значно зменшить неприємний запах.
Однак, як зазначає Олексій Гриценко, на повну реконструкцію станції грошей ще немає, коштів вистарчає приблизно на половину. Тому, ключовими є зараз перемовини з Світовим банком та з ЄБРР, зазначає Гриценко-молодший.

В рамках реконструкції заплановано побудувати спалювальний завод, що може привести до проблемних наслідків.

"Житловий комплекс Войцеховського, який зараз працює від дизель генератора вліз незаконно в санітарну зону БСА і ситуація може стати схожою з золовідвалом.. так само як і проекти будівництва біля озера Вирлиця", - зазначає Олексій Гриценко.
Нагадаємо, жителів Дарницького району Києва по ночах атакує нестерпний сморід.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом у місті Буча загорілися склади, їдкий дим заповнив все в окрузі

Також Знай.ua писав, у Києві розтрощили пам'ятник Сергію Нігояну