Екс-президент України Петро Порошенко може зовсім зникнути з політичного життя України, передає Politeka. Відомий блогер Андрій Бондар написав пост на тему "чому журналісти не люблять Петра Олексійовича". Блогер впевнений, що ні до Кучми, ні до Кравчука, ні до Януковича, ні до Медведчука не відносилися так погано. Бондар стверджує, що журналісти ловлять якісь невдалі кадри, скріншоти, а їх критика давно переросла в ненависть.

Цей пост прокоментував політолог Петро Олещук на своїй сторінці в Facebook. На його думку ненависть зникне, коли з політики піде Порошенко, це може трапитися максимум за рік.

"Прочитав про "особливу ​​ненависть до Порошенка" з боку журналістів та інших поганих людей. Особливо в порівнянні з усякими Януковичами. Не хвилюйтеся. "Особлива ненависть" зникне максимум за рік. Разом зі зникненням самого Порошенка з політики. Як це було з тим же Ющенко", – пише політолог.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Користувачі мережі не оминули увагою цікавий пост і почали емоційно коментувати слова політолога.

"На тлі свого кума Порошенка той – Архангел Михаїл", "Не зникнуть)) вони з сином будуть ще багато років по ночах руйнувати дороги, підкидати квартири Антикорупціонерам, роздавати хабарі в поліції, красти у дідусів …", "Українські політики діляться на дві частини. Меншість, які після програшу мовчки залишають політику – і на більшість, яким пофіг на будь-які пройо..и, їх все одно з політики виносять тільки вперед ногами", "Ці люди, або страждають склерозом, або самі страждали такою ненавистю до попередників", - коментують українці пост.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, "Не хочуть, тварюки": Саакашвілі знайшов слід Порошенка у рішенні ЦВК.

Як повідомляв Знай.uа, дефолт в Україні: Зеленський дав однозначну відповідь в Брюсселі.

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до Путіна: переговори під загрозою.