У середу, 19 червня, стало відомо про смерть координатора групи "Інформаційний спротив", нардепа фракції "Народний фронт" Дмитра Тимчука. За попередньою інформацією, він протирав пістолет і випадково вистрелив у себе. У мережі з'явилася інформація про те, що нардеп останнім часом перебував у депресії.

Стало відомо, хто причетний до загибелі Тимчука.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наближені до нардепа люди заявили, що депресію Тимчука викликало те, що лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк не підтримав Тимчука на дострокових виборах в парламент, що відбудуться 21 липня.

Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Дмитро Тимчук так і не зміг прийняти той факт, що справжнім патріотам пройти в Раду майже не можлива. Водночас, лицемірам, які лише на людях показують любов до України, це зробити в рази легше.

Дмитро Тимчук народився у російському місті Чита, але юність провів у Бердичеві Житомирської області. Закінчив факультет військової журналістики Львівського вищого військово-політичного училища. Проходив службу у військах протиповітряної оборони, з 2000 по 2012 рік працював у різних підрозділах Міноборони. З 2014 року був координатором групи "Інформаційний спротив".

Дмитро Тимчук

Варто зазначити, що пістолет, нагородний "Форт", був вручений Дмитру Тимчуку ще у 2015 році. Він отримав його від Міністра оборони України Степана Полторака. До слова, народний депутат не дожив буквально тиждень до свого 47-річчя - день народження він би міг відзначити 27 червня.

Нагадаємо, з'явилися нові деталі загибелі Тимчука: дружина нардепа розповіла моторошну правду.

Раніше Знай.uа повідомляв, загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити.

Також Знай.uа писав, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.