Політик, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко поділилася подробицями своєї молодості. Про це вона розповіла в ефірі програми "Мага" на каналі "112 Україна".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Моє життя було не дуже простий. Я виросла в бідній сім'ї без батька. Мама 50 років пропрацювали диспетчером на автотранспортному підприємстві. Щоб заробити копійку для своєї дитини, вона брала і брала зміни, не маючи можливості навіть нормально поспати. На мені лежало все домашнє господарство. Я повинна була робити так, щоб було чисто, щоб все було в порядку. Я знала, що мама важко працює", - зізналася Тимошенко.

Тимошенко зазначає, що її не виховували методом батогів і пряників. З дитинства її життя була перенасичена відповідальністю. З цієї ж причини вона не була "тусовочною".

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Я дуже рано почала працювати, щоб допомогти мамі. Намагалася вчитися на відмінно, щоб мати якесь майбутнє. Мої раннє життя і молодості - це більше було життям дорослої людини. Все це виховує характер, людини, який потім будь-які виклики долі перенесе".

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в прямому ефірі "Свободи слова" розкритикував лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, коли та була головою уряду.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з Тимошенко з-за розпуску Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Гройсман і Тимошенко оскандалилися в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі.