На ділянці на території заводу "Арсенал", переданій в користування Генпрокуратурі під промисловість, побудують житловий будинок компанії, пов'язані з одним глави АП Андрієм Богданом і кандидатом у депутати ВР від партії "Опозиційна платформа - За життя". Землі промисловості перевели в землі житлової забудови. Про це повідомляють "Наші Гроші".

Замовником будівництва житлового будинку на ділянці на території заводу "Арсенал", переданій в користування Генпрокуратурі, є ТОВ "Оболоньторгстандарт", а генпідрядником - ТОВ "Спецмехбуд 21". Про це видно із документів на будівництво, розміщених на сайті майбутнього РК "Philadelphia Concept House", що фактично буде перебувати на Кловському узвозі, 19 у Києві.

В березні цього року, буде побудовано 17-поверхова будівля на 65 квартир. Генпідрядник ТОВ "Спецмехбуд 21" отримав дозвіл на виконання будівельних робіт 4 червня.

Дані компанії пов'язані з Андрієм Вавришем - це заступник директора Департаменту містобудування КМДА, а зараз - засновник і CEO компанії SAGA Development (раніше Riverside Development), друг глави Адміністрації Президента Андрія Богдана. А також - зі скандальним екс-урядовцем Дмитром Ісаєнко - екс-заступником Мінрегіонбуду. Його у свій час звільнили через скандал з отриманням статусу учасника АТО.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Він зараз балотується до парламенту під номером 15 за списками партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука. З Ісаєнко пов'язують групи будівельних компаній Perfect Group.

Як відомо, SAGA Development і Perfect Group також є девелоперами будівництва ЖК "Рибацький".

Вавриш з партнерами до 2008 року був засновником ТОВ "Реалсистем" і ТОВ "Монолитжитлобуд", після чого до складу засновників в обох фірмах зайшла Ольга Клецко. Клецко є засновником ТОВ "Компанія" Емеральд" і ТОВ "Арморгарант", керівником і підписантом в яких Дмитро Овсій.

Андрій Вавриш на своїй сторінці у facebook оприлюднив фотографії, що свідчать про його дружніх стосунках із главою Адміністрації президента Андрієм Богданом.

Нагадаємо, Зеленський переїжджає з Банкової: куди, за скільки і хто організує весь процес, подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі заміновано десятки будинків та лікарні: місто на вухах, копи збилися з ніг.