Ролик, з яким Зеленський кликав Порошенко на дебыта на НСК "Олимпицский" викликав чимало захоплень і розмов. Деяким депутатам він сподобався настільки, що вони вирішили зробити щось таке самеоеже та у своїй передвиборчій кампанії напередодні парламентських виборів у Верховну Раду.

Юрист і блогер Михайло Шнайдер виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ролик депутата Льоши Гончаренко, який нещодавно покинув і без того рідіючі ряди партії Петра Порошенка. На кадрах видно чіткі схожості з роликом Зеленського.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Льоша Гончаренко йде... в депутати. Просто подивіться цей "геніальний" ролик" - написав Михайло.

В коментарях українці прийнялись писати свою думку на цей рахунок:
"Де костюм Чарлі Чапліна? Або він його сьогодні на параді втратив?", "Анус Петі йде конкретно "робити!" Просто Льоха", "Петіна дворняжка хоче бути Баскервілів.", "Придурок", "Одесити розумні люди, їх не проведеш, Льоха", "Вже в цирк не потрібно ходити, оскільки він на кожному кроці", "Йди на парад, потім почисть пістолет", "Тільки не цей ідіот", "Що, Льоша, стадіон так стадіон?", "У тебе навіть розуму не вистачає зробити що-небудь своє. Клоун ти, як і твій колишній господар. Купи собі велосипед...", "Розмовляюча мавпа".

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Зазначимо, що Гончаренко зареєстрований кандидатом по мажоритарному округу № 137 з центром у місті Подольську Одеської області.

Нагадаємо, голого Порошенка виставили на продаж, любителям "солоденького" доведеться розкошелитися: фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Порошенко пролітає повз Раду: нове соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".

Також Знай.uа писав, з партії Порошенка втік Лубінець: чим відзначився любитель пікантних листувань.