Будівельники Керченського мосту записали відеозвернення до президента Росії Володимиру Путіну через те, що вже понад півроку не можуть отримати належні за контрактом гроші.

Про це повідомляє "Крим.Реалії". Керівники 15-ти компаній, які брали участь у будівництві, звинувачують у своїх проблемах фірму "ДЕКО", яка є субпідрядником компанії "СГМ-Міст" наближеного до президента РФ бізнесмена Аркадія Ротенберга.

Загальна сума заборгованості, за словами росіян, становить майже півмільярда рублів.

"Шановний Володимир Володимирович! До вас звертаються керівники організацій, що беруть участь у будівництві Керченського мосту.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

На будівництво були виділені цільові бюджетні кошти. Але в результаті шахрайських дій керівництва "Фірми ДЕКО" – це субпідрядник "СГМ-Міст" – гроші так і не дійшли до організацій. Більше 40 організацій так і не отримали кошти за виконані обсяги робіт", – йдеться у зверненні до російського президента.

"Фірми, розуміючи складність і терміни здачі в експлуатацію моста, використовували свої кошти, а іноді і позикові. В результаті змушені стояти на межі банкрутства", – додали будівельники.

Нагадаємо, цілодобово і без вихідних: окупанти зізналися у рабських умовах праці робітників на Кримському мосту.

Як повідомляв "Знай.uа" російські окупанти будуть залізничні колії на Кримському мосту. Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.

Також портал "Знай.uа" писав, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови.