У середу, 19 червня, стало відомо про смерть народного депутата Дмитра Тимчука. За попередньою інформацією, він протирав пістолет і випадково вистрелив у себе. Працівники столичної міліції не виключають, що Тимчук міг накласти на себе руки.

Про це вони розповіли, посилаючися на дружину нардепа, яка виявила пораненого Тимчука. Про це пише POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, джерело в столичній поліції розповіло, що той не спав з четвертої години ранку. А взагалі, останнім часом перебував у пригніченому стані та вживав алкоголь. Повідомляється, що у нього давно були песимістичні настрої щодо ситуації, його місця і ролі в житті, в політиці. Тимчук говорив, що втомився, що життя втратило сенс, і не розумів, що далі робити.

Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

У день загибелі він ходив по квартирі та крутив в руках пістолет. Дружина була на кухні, коли почула гучний звук. Кинувшись до кімнати, вона побачила чоловіка, який лежав на підлозі. У його голові виднілося кульове поранення.

За словами джерела в поліції, на вході в житловий будинок встановлені камери зовнішнього відеонагляду і чужих людей вона не зафіксувала. Тому не можна сказати, що хтось інший причетний до загибелі нардепа.

Дмитро Тимчук

Варто зазначити, що пістолет, нагородний "Форт", був вручений Дмитру Тимчуку ще у 2015 році. Він отримав його від Міністра оборони України Степана Полторака. До слова, народний депутат не дожив буквально тиждень до свого 47-річчя - день народження він би міг відзначити 27 червня.

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, загибель Тимчука: розкрилася скандальна правда, про яку боялися говорити.

Також Знай.uа писав, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука: не раз змушував верещати росіян.