Напередодні парламентських виборів, які відбудуться 21 червня 2019 році, різні платформи проводять соцопитування, які допомагають вловити настрої населення та схильності в сторону тієї або іншої партії. Не так давно група "Рейтинг" опублікувало свої цифри, які показали, що чаша терезів українців схиляється в бік партії "Слуга народу" і тут вже вони свій остаточний вибір зробили.

Рейтинг

Зазначимо, що згідно з опитуванням впевнено лідирує партія Володимира Зеленського "Слуга народу" з цифрою 47,1 % голосів серед тих, хто має намір голосувати і визначився. З величезним відставанням і з цифрою 11,1 слід партія "Опозиционная платформа". Також, в п'ятірку входять "Голос" Вакарчука, "Батьківщина" Тимошенко і замикає її "Європейська солідарність" Порошенка.

Однозначно можна стверджувати, що Зеленський з партією "Слуга народу" "зробить всіх" в черговий раз і з великим відривом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Вибори в Україні

Українці по-різному реагують на такі цифри групи "Рейтинг":
"Я вибачаюся,але це ппц", "Ще трохи і нові аватарки", "Голос піднімається, це добре. Сподіваюся перетоки від партії Порошенка і далі будуть йти до партії Вакарчука. Проліт Солідарності повз Раду - це було б чудово.", "Я вважаю, порохоботам потрібно ще напружитися і вивести рейтинг на одиничку", " Вже і в електричці їздив, і з усіма фоткался, що вам ще б**дь не вистачає?", "Жопоблок трохи забрав у Слуги, а Голос добре відкусив у ЄС", "І тільки у ЮВТ ніхто не відкушує. Дивно", "Ляшко не потрапить в Раду? Або по округу піде?"

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном торкнувся найболючішу тему.