Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою 17 червня прилетіли в Париж. Фотографії з аеропорту опублікувала в Twitter посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Відзначимо, що в Єлисейському палаці запланована зустріч президента Франції Еммануеля Макрона і Зеленського, а також прес-конференція президентів.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Після прибуття український лідер відвідав найбільший у світі кампус стартапів Station F. Там він поспілкувався з нашими співвітчизниками.

Популярні новини зараз

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Школярі видихнули з полегшенням: збираються скасувати основні іспити

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Показати ще

Зеленський підкреслив, що планує посилити боротьбу з корупцією шляхом впровадження інноваційних та цифрових технологій, пише Укрінформ.

"Для мене всі інновації дуже близькі. Я вирішив йти в політику, щоб боротися з головною проблемою - корупцією. Але я розумію, що боротьба з корупцією - це, по-перше, інновації, діджитал. Наша ідея - зробити країну в смартфоні", - пояснив слуга народу.

Відомо, що Зеленський також відвідає Сенат Франції, а ввечері вилетить до Німеччини, де у нього запланована зустріч з канцлером Ангелою Меркель.

Нагадаємо, що 15 червня Зеленський відвідав Маріуполь і виступив зі зворушливою промовою на сцені.

Як повідомляв портал Знай.uа, 18 червня Зеленський зустрінеться не тільки з президентом Франком-Вальтером Штайнмайером, а і з канцлером Ангелою Меркель.

Також портал Знай.uа писав, що Меркель зустріне Зеленського з військовими почестями, а після цього будуть проведені переговори за робочим обідом.