Російського президента Володимира Путіна знову висміяли в мережі. Їдкі коментарі на цей раз стали з'являтися під фотографією глави Кремля під час його візиту до Киргизії, передає Politeka.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідні фото, які стали причиною уїдливих жартів, з'явилися в мікроблозі пропагандиста Дмитра Смирнова в Twitter.

"Жеєнбеков знову зустрів Путіна в Бішкеку боорсаками: Президент Росії прилетів в Киргизії на саміт ШОС", - сказано в підписі до фото.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Користувачі мережі побачили вражаючу схожість між президентами Росії та Киргизії і навіть припустили, що вони рідні брати. Деякі коментатори зазначили, що Путіна складно впізнати після численного ботокса.

"Їздить їздить приймає приймає … Імітація бурхливої діяльності…", "Перша фотка настільки вдала, що Путю не відрізнити від киргиза. А вони не брати рідні випадково? Навіщо ж фотограф так підставляє плешивого карлика? Або з ним вже розібралися і фотографа більше ніхто не бачив?" "Мокші і киргизи — брати на століття!", - жартують у підписі до фото.

Раніше повідомлялося, що в Росії існує ймовірність, що силові структури вийдуть з під контролю Кремля і будуть налаштовані проти Володимира Путіна, перестануть коритися наказам.

"Я думаю, що спроба зберегти владу відбудеться, але вона буде невдалою. Бо лояльність силових структур знижується і знижуватиметься дуже швидко. Я маю на увазі не генералів, а тих, у кого нижче полковника. Деякі накази вони виконувати не стануть", – сказав Соловйов.

Нагадаємо, Путіна будуть гнати, як паршивого пса.

Як повідомляв Знай. ua, президент забив тривогу із-за дій Путіна.

Також Знай. ua писав, що експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь.