Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зробив гучну заяву у соцмережі і насмішив українців. Для участі в чергових виборах до Верховної Ради прем’єр сформував нову політичну силу, до якої увійшли люди з позитивною репутацією. І йти на вибори буде з новою політичною силою.

"Старі партії, такі як БПП, Батьківщина мають відійти в минуле. У них була можливість приймати важливі для країни рішення, але вони цього не зробили. В українців зараз є велика надія. Моя команда готова на практиці реалізувати всі сподівання людей", - сказав він.

Ще раніше прем'єр говорив, що планує сформувати політсилу однодумців, з якими він піде на вибори до Верховної Ради. Гройсман наголосив, що до виборів вкрай потрібно змінити виборчу систему. Але таких обіцянок як тепер, досі не було.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Примітно, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента.

"Якщо ми не змінимо виборчу систему в країні, то фактично новий парламент, який буде обраний за старою системою, через 2-3 місяці буде найбільшим нашим розчаруванням", - додав прем’єр-мінстр.

Нагадаємо, Гройсман різко переметнувся до Зеленського та "попрощався" з Порошенком. Прем'єр-міністр Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського відреагували на рішення суду по ПриватБанку.

Також портал Знай.uа писав, Гройсман розповів, що буде з парламентом після виборів президента України.