Партія "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради України. Тепер українцям надали можливість показати своє ставлення до кожного з кандидатів.

Список доступний на сайті партії.

Відтепер на сайті з'явилася функція лайків і дизлайків. Кожен охочий може оцінити кандидата в нардепи, авторизувавшись на сайті "Слуги народу". До партії просочився одіозний бізнесмен Михайло Радуцький. Українці активно голосують і вже показали своє ставлення до нього.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Радуцький набрав вже понад 1300 дизлайків. Він знаходиться під 18 номером у списку "Слуги народу". Раніше на питання, навіщо успішному бізнесменові йти в політику, він відповів: "Я хочу капіталізувати країну. Хочу, щоб країна подорожчала. Щоб чиновники з телевізора перестали розповідати про те, що нам потрібно 25 років, щоб досягти рівня ЄС. Я хочу досягти цього рівня набагато швидше".

За даними опублікованими в ЗМІ, доходи за 2007 рік склали 31 млн грн. У декларації про доходи за 2013 рік була зазначена загальна сума сукупного доходу у розмірі 549 745 грн. Сума коштів, що перебуває на рахунках у банках і інших фінансових установах - 5 млн 488 тис. 343 грн. До майна, що є власністю Радуцького належить квартира площею 135 кв. м, земельна ділянка, будинок і автомобіль Porsche Panamera.

Зазначимо, що зараз найбільшу кількість дизлайків набрав генеральний директор телеканалу "1+1" Олександр Ткаченко. Його кандидатуру не підтримують понад 3 тисячі українців.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.