Сторінка російського прем'єр-міністра в соціальній мережі Twitter була зламана, а хакери залишили на ній свої записи, що і насмішило мережу. Про це повідомили деякі російські ЗМІ, а незабаром інформацію підтвердила і прес-служба уряду.

На сторінці російського прем'єр-міністра з'явився пост, який був нещодавно опублікований послом Іраку в Росії Хайдаром Хайді. Пост супроводжувався дивною незрозумілим підписом, в якому можна розібрати лише одне слово «огірок» на англійській мові.

Контроль над сторінкою глави російського уряду швидко відновили, але користувачі побачили в цьому ознаку того, що Медведєв балується наркотиками і захоплюється спиртним.

Так, користувачі писали, що немає ніякого злому і це ознака того, що Медведєв вжив наркотики або алкоголь в дуже великих розмірах. Також користувачі заявили, що в Росії скоро все зламають, що тільки можна.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

«Да немає ніякого злому, Медведєв коксом бавиться», «Дімон не ту доріжку вдихнув», «Дімон просто забухав», «Вони скоро РФ зламають», «п'яний Чувак», «Не брешіть, Дімону потрібен огірок», — сміються вони.

Нагадаємо, Лукашенко офіційно відмовився від символу путінської окупації України.

Раніше Знай.uа повідомляв, предполагаемая дочка Путіна буде керувати генами росіян.

Також Знай.uа писав, Медведєв прокоментував прорив Зеленського в Україні.