Петро Порошенко не так давно представив список своєї команди, з якою збирається разом йти на вибори. Українці відзначили мало не кожного другого кандидата і згадали їх "досягнення", яких не злічити.

"Європейська солідарність" Порошенка, фото з Facebook

Дістається і самому Порошенку, якого вже в чому тільки не звинувачували. Так, нещодавно у мережі з'явилося фото Петра Олексійовича на борту літака. Він летів звичайним рейсовим літаком в економ-класі з Києва до Львова. Але все виявилося не так просто. Допитливі українці вловили постановку кадру, так як сидіння перед екс-президентом опущено, щоб можна було його роздивитися.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

"Перед тим, як зробити цю фотографію, довелося нахилити вперед крісло, що знаходиться перед Порошенко, так як воно закривало сонцеликого. Але, незважаючи на очевидність ситуації, Порошенко все одно робить вигляд, ніби фотографія не постановочна і він не бачить, що його фотографують. Актор, який заслуговує на Оскар. Оскар для недоумкуватих." - написав Андрій Волков.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Гидко вже дивитися на цю пику , коли він вже зникне?", "Хоч ширінка застебнута, і на тому дякую", "Стадіон так стадіон. Літак так літак. Чекаємо продовження Шаурма так шаурма", "Воно ж бухе заснуло", "Шаурму скоро жерти буде на камеру,і випадково так опиняться поруч фотографи штук 20, випадково

"Актор погорілого театру", " Круто його Зеленський в свою матрицю загнав.Намагання бути ближчим до народу виглядають правда поки фальшиво.", "Посміхнув пілот на задньому плані", "Маразм міцнішає", " А де бізнес клас?"

Нагадаємо, Порошенко намагається "прибрати" Зеленського, кинув всі ресурси

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Порошенко разом з Кононенко привели в лють українців

Також Знай.uа" писав про те, що Парубій здав Порошенко з потрохами