Лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко взяла до своєї партії депутата Ольгу Бєлькову. Як відомо, вона є членом партії Блок Петра Порошенка. Депутат займає прохідне 17 місце. Про це стало відомо з інформації на офіційному сайті ВО "Батьківщина".

Раніше депутат працювала директором з міжнародних проектів управлінської команди Victor Pinchuk Foundation. За інформацію Української правди, у 2016 році олігарх Пінчук коштом фондів Victor Pinchuk Foundation and EastOne сплатив американським лобістам 40 тисяч доларів за організацію ряду зустрічей для української парламентарки від фракції БПП Ольги Бєлькової.

Бєлькова

Тож велика ймовірність, що депутат потрапила до списку саме завдяки впливу Пінчука на партію “Батьківщина”.

Цікаво, що Ольга Бєлькова є випускником Harvard Kennedy School of Government 2011 року з дипломом магістра з державного управління. Ольга також отримала вищу юридичну освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (2001) та вищу економічну освіту в Черкаському державному технічному університеті (1997).

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, партія Батьківщина представила першу п'ятірку кандидатів в депутати на дострокові парламентські вибори ще 10 червня на з’їзді політсили. Так, першим номером списку стала сама лідер політичної сили - Юлія Тимошенко.

Другий номер - нардеп і співвласник корпорації ІСД Сергій Тарута, третій - екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, четвертий - нардеп Сергій Соболєв, п'ята - нардеп Олена Кондратюк.

Нагадаємо, "Батьківщина" назвала перших 50 кандидатів на вибори в Раду.