Порошенко оголосив список кандидатів партії "Європейська солідарність", з якими піде на парламентські вибори, що відбудуться 21 липня 2019 року. Майже кожна друга особа з цього списку викликала чималі питання серед українців.

"Європейська солідарність" Порошенка

Не зміг пройти повз і політтехнолог Юрій Романенко, який розповів про топ-50 списку Порошенка і поділився цим на своєму YouTube-каналі.

Юрій Романенко

"Що показав Порошенко, який обіцяв, що нас чекає оновлення? Під час другого туру виборів Порошенко розповідав про те, що зробив висновки з того, що сталося. Оновлення, як завжди було в дусі Порошенка - ніякого" - переконаний Романенко.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Політтехнолог впевнений, що Порошенко навіть 50 людей не проведе у Верховну Раду, а всього лише 25-30 осіб зможуть спробувати щастя.

"Кого ми бачимо? Та все ті ж. Найвідданіші люди, які твердо йшли по шляху Петра Олексійовича, що і НАТО і ЄС на хліб можуть намазати."

Романенко сказав, що, незважаючи ні на що, команда Зеленського не втрачає позиції в рейтингах соцопитувань. Юрій впевнений, що це добре, так як у нас вперше створюються умови, коли одна партія візьме 50% і можна буде проводити цілісний курс, який буде виходити від однієї політсили, яка і буде нести всю відповідальність.

"Вся ця стара еліта цього не розуміє. Розповідають байки і історії про те, як піднімали країну. Гройсман розповів, в яких складних умовах він прийняв країну. Це після Яценюка, разом з яким вони створили коаліцію. Балакати - не мішки ворочати. Вони не розумію, що ця балаканына взагалі ні про що. Він як дзвіночок: дзвенить якась хр*нотєнь, але на нього не ведуться"

Романенко переконаний, що йде одне старе ядро, яке розбавлене волонтерами, молоддю - це стосується всіх партій, які давно "на плаву".

Але, що ж стосується партій "Голос" і "Слуга народу", то тут все по-іншому:
"Старих облич дуже мало. Якщо вони і вискакують, то відразу йде критика, після чого їх прибирають зі списків."

У зв'язку з цим політтехнолог передрік швидку втрату "старих бійців" після виборів, які вже затрималися у владі і сильно дратують український народ.

"Я кайфую від того, як на кам'яну стіну "Слуги народу" налітає така кількість цих всіх старих дурнів, які не можуть усвідомити, що їм хана. Це фінал, розкладання досягло свого природного краю і по-тихеньку всі на вихід"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський адресував послання автора скандальної петиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада національної безпеки і оборони України провела термінову нараду.

Також портал Знай.uа писав, що петиція за відставку Зеленського з дня оприлюднення набрала більше 60 тисяч голосів.