Нещодавно партія "Слуга народу" оприлюднила списки кандидатів у народні депутати. У списках є Олена Коробкова, представлена громадськості як виконавчий директор Незалежної асоціації банків. Журналіст Олександр Дубинський викрив скандальні факти з її біографії.

Відповідний допис опублікував журналіст на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона виконавчий директор Незалежної асоціації банків, як зазначено на сайті, має "8 років досвіду роботи на керівній роботі в банках". Водночас, у вікіпедії зазначено, що максимальне досягнення Коробковій до Асоціації — це робота в прес-службі банку. Так що, товариші учасники пост-праймеріз, голосуйте не-по-при-ко-лу", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Раніше Дубинський розповів, ким насправді є Олена Коробкова. Вона відома як подруга першої заступниці Голови Нацбанку України Катерини Рожкової. Повідомляється, що Рожкова зловживала службовим становищем, щоб виймати депозити потрібних людей з банків - банкрутів, відкладала на рік перевірки НБУ у банків, які могли в результаті таких перевірок збанкрутує (і після таки збанкрутували) і вимагала від банків оплачувати її піар через Коробкову.

Нагадаємо, партія Зеленського "Слуга народу" оприлюднила повний список кандидатів в народні депутати на позачергових парламентських виборах

Як повідомляв портал Знай.ua, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу

Також Знай.ua писав, в партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого противника Майдану