У четвер, 13 червня в програмі "Право на владу" мова йде про списки кандидатів, з якими партії йдуть на вибори. Ведучі програми ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом з українськими журналістами влаштували фейсконтроль для тих, хто прагне представляти інтереси українців у владі.

Гостем студії серед інших був голова партії Слуга народу” Дмитрий Разумков. Під час його виступу, до розмови приєдналася шеф-редактор інтернет-видання "Левый Берег" - LB.UA Соня Кошкіна. Вона задала Разумкову важливі запитання, які хвилюють українців.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

" Я уважно вивчила список партії "Слуга народу" і хочу задати Вам просте і лаконічне запитання. Чим ві відрізняєтесь від тієї купи інших партій влади, які ми спостерігали останні 15 а то і 20 років? Від тих партій які були у фаворі, коли їхні лідери очолювали чи то парламент, чи то Адміністрацію президента, чи дердаву, і що ви можете пред'явити виборцю крім того, що формальний надихач вашої партії пан Зеленський. Ваші ідеології, ваші принципи? Тому що я подивилась список - він дуже різношерсний. Думаю, що олігархи його перекуплять у парламенті за 5 хв. Ну процентів 30 - точно, і у вас будуть проблеми з підтримкою", - заявила Кошкіна.

"Насправді ми вже показали, чим ми принципово відрізняємось. Ми почали чистити свій список, ще не прийдучи в парламент. Це ми робимо зараз і це ми продовжимо робити, як і обіцяли. Друге питання - ми реально прийматимемо ті закони, які обіцялись протягом багатьох років - зняття депутатської недоторканності, відкликання народного депутата, щоб ніхто нікого не перекупив. Я розумію, що якщо люди не будуть цього робити, не будуть робити того, що вони декларують, йдучи під прапором партії "Слуга народу в парламент, - значить їм там не місце. На їхнє місце прийдуть інші і будуть реалізовувати поставленні су спільством задачі", - відповів Разумков.
Нагадаємо, партія Зеленського "Слуга народу" оприлюднила повний список кандидатів в народні депутати на позачергових парламентських виборах

Як повідомляв портал Знай.ua, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу

Також Знай.ua писав, в партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого противника Майдану