Генеральне бюро розслідувань (ДБР) порушило кримінальні справи проти експрезидента Петра Порошенка. Його підозрюють у вчиненні злочинних дій одразу за трьома статтями. Але чи посадять колишнього гаранта? Про це та не тільки розповів відомий астролог Влад Росс.

Що ж чекає на колишнього главу держави вже у найближчому майбутньому, - пише "Главред".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко

Як стало відомо, прои порошенка порушили справи за трьома статтями Кримінального кодексу України, а саме: ст. 109 – дії, спрямовані на повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, ст. 111 – державна зрада, ст. 426-1 – перевищення військовою посадовою особою своїх повноважень.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Астролог відповів на питання, що ж насправді чекає на українського магната після того, які він склав повноваження президента.

"Якщо Петро Порошенко потрапить в парламент нового скликання, він отримає депутатську недоторканність (Рада не скасує її), а, відповідно, він зможе уникнути в'язниці і покарань за вчинені діяння", - говорить Росс.

За його словами, нерви Порошенко потріпають добре, так, як він за всіці роки нажив собі немало ворогів.

"При цьому не варто забувати про одну умінні Порошенко – він здатний домовитися з ким завгодно: хоч з Богом, хоч з чортом лисим. Найбільш вірогідним зараз виглядає те, що він віддасть частину своїх багатств, пожертвує своїми ресурсами, щоб з нього зняли звинувачення. Іншими словами, він відкупиться – і всі справи проти нього закінчаться", - зазначив експерт.

Як додав астролог, у гороскопі Порошенка на даний час не фігурє в'язниця чи будь-яке інше суворе покарання.

Росс також говорить, що цілком ймовірно, що екс-президент захоче якийсь час пересидіти за кордоном, тим більше, що він там має нерухомість, йому єкуди їхати.

"Будинок в'язниці у нього вільний, там немає ніяких планет. Однак в гороскопі Порошенка дуже виражений Будинок закордону, що вказує на те, що він може виїхати з України. Можливо, це буде Іспанія, де в нього вже куплена вілла", - резюмував він.

Нагадаємо, стало відомо, хто йде в Раду до команди Зеленського у Харкові.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тимошенко розповіла українцям дещо несподіване про Петра Порошенка.

Також Знай.ua писав про те, що Тимошенко відреагувала на українця Саакашвілі: "Кричуща несправедливість".