У партії "Слуга народу" озвучили програму, в якій прописали стратегію щодо оптимізації житлово-комунальних тарифів. Вирішувати проблему намір шляхом демонополізації енергетичного ринку, усунення корупції в галузі тарифів і збільшення власного видобутку енергоресурсів, повідомляє прес-служба партії на своїй сторінці в Facebook.

Також у своїй програмі партія Володимира Зеленського виступає за скасування всіх формульних цінотворень у сфері електроенергії за типом "Роттердам+". Але деякі експерти роблять по цьому пункту зауваження.

тарифи

В такому разі регулювати ціноутворення все одно повинна буде держава, а значить, його потрібно обґрунтувати. Але останнього команда Зеленського поки не пропонує.

Крім ринку енергетики, політсила планує демонополізувати та інші ключові галузі, а також провести такий собі аудит країни, обіцяючи при цьому зробити Антимонопольний комітет "незалежним і ефективним".

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Економічну стратегію в "Слузі народу" пропонують стартувати з режиму найбільшого сприяння іноземним інвесторам українського походження. Поліпшити бізнес-клімат у країні нова партія планує шляхом зменшення кількості держорганів, затвердження стратегії поетапного скорочення єдиного соціального внеску.

нові тарифи на світло

Що стосується реформування соціальної сфери, то тут партія пропонує провести аудит системи соцзабезпечення і впровадити так званий економічний паспорт українця, за яким всі діти отримували б на особисті рахунки частина коштів від експлуатації природних ресурсів країни. Крім того, в політсилі стали на сторону монетизації всіх соціальних пільг і впровадження другого рівня державного пенсійного забезпечення.

Нагадаємо, українцям нагадали про скандальну ДТП 7-річної давності, у яку потрапив теперішній кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Олег Тарасов.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.