У партії "Слуга народу" ще остаточно не визначилися з кандидатами, які балотуватимуться у Верховну Раду. Кінцеве рішення оприлюднять після проведення постпраймеріз. Претендентів аналізуватимуть до 8 липня. Таку заяву на брифінгу після з'їзду партії 9 червня заявив її голова Дмитро Разумков.

"Ми проведемо постпраймериз, які дадуть нам можливість вивчити всіх кандидатів. Якщо в когось буде знайдений серйозний негатив, якщо хтось виявиться не гідним представляти партію "Слуга народу" у Верховній Раді, ми його обов'язково приберемо. Закон дозволяє нам це зробити до 8 липня. Ми хочемо отримати якісний список", - підкреслив він.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Разумков зазначив, що величезна кількість людей захотіли балотуватись від партії в одномандатних округах. Лише через партійний сайт надійшло понад 3,5 тис. заявок. Зараз проходить внутрішньопартійна дискусія щодо претендентів у списку та на мажоритарних округах.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Загалом у партійному списку "Слуги народу" в загальнодержавному окрузі нараховуватиметься понад 100 прізвищ. Його остаточна редакція і перелік кандидатів у мажоритарних округах будуть проголосовані і оприлюднені 10 червня, на другому етапі з'їзду партії.

"Коли почали глибоко вивчати матеріали, які були нам надані, ми зіткнулися з тим, що, незважаючи на всю відкритість політичної структури, нам намагалися запропонувати окремих мажоритарників, які, м'яко кажучи, не відповідають критеріям і завданням, які партія "Слуга народу" ставить перед собою у Верховній Раді. Тому зараз ми беремо паузу. Будемо допрацьовувати списки, обговорювати їх з делегатами і оприлюднимо в повному обсязі", - підсумував Разумков.

Нагадаємо, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.