Нещодавно стало відомо, що відомий український ведучий і комік Сергій Притула прийняв рішення про балотування до Верховної Ради на парламентських виборах від партії Святослава Вакарчука "Голос".

Сам Притула підтвердив цю інформацію у відеозверненні, яке розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecabook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула

"Друзі, я балотуюсь до парламенту за списками партії "Голос". Розумію, що у багатьох з вас виникли питання. Спробую на частинку з них відповісти. Якби мені подобалося все, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я б, мабуть, цього не робив. Виходити з власної зони комфорту – це не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і її людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, що я можу на це наважитись", заявив шоумен.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Водночас Притула зазначив, що попросив лідера партії Святослава Вакарчука поставити його на 30-те місце в списку, хоча лідер партії "Голос" пропонував включити його до першої десятки.

"Для того, щоб я потрапив у парламент, партія має набрати трохи більш як 10%. Це моя з вами угода. Я не проти, я за, але це означає, що всі ви, хто казав мені "іди", мають не полінуватися, а прийти на дільницю і проголосувати", - наголосив шоумен.

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв в свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.