Президент Володимир Зеленський "подякував" депутатам Верховної Ради і зазначив, що своєю бездіяльністю вони лише підтверджують правильність рішення про розпуск парламенту.

Про це йдеться в новому відеозверненні президента, оприлюдненому на сторінці АП в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський зазначив, що після розпуску парламенту в нього були сумніви, а чи не помилився він з цим рішенням. Але депутати його переконали у правильності такого кроку.

"Президент повинен бути об'єктивним. Тому коли є за що - потрібно хвалити. Я хочу похвалити і від чистого серця сказати нашій ВР величезне спасибі. Здивовані? Я поясню. Після розпуску парламенту в мене були думки: а раптом я помилився? Можливо, я даремно їх розпустив? Може, депутати готові працювати і приймати важливі рішення? Що зробили депутати за ці дні? залишили мажоритарку, залишили недоторканність, залишили старих міністрів, залишили старих силовиків на посадах, залишили можливість не відповідати за незаконне збагачення ", - зазначив п езідент.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Зеоенський подякував нардепам за те, що "довели всій країні, що рішення про розпуск парламенту було правильним". Президент підкреслив, що всі "гарячі слова", сказані українцями на адресу депутатів - правильні.

"Як багато вони залишили наступним поколінням - своїм дітям і онукам. Дякую. Дякую, що своєю плідною працею доводите всій країні, що рішення про розпуск Ради було правильним. Що перед парламентськими виборами не вводьте народ в оману, чи не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою: продовжуєте прогулювати і кнопкодавів, підтверджувати всі ті гарячі слова, які вам адресують громадяни. Вони всі заслужені ", - додав президент.

Зеленський зазначив, що зараз рівень підтримки парламенту становить всього 4%.

"Рівень вашої підтримки був 4%, але спасибі, що ні зупиняєтеся і продовжуєте пробивати дно. Люди все бачать і все розуміють, 21 липня вони все це оцінять обов'язково. Тому зробимо їх ще раз", - підсумував Зеленський

Нагадаємо, у Зеленського анонсували постанови про звільнення топ-чиновників: Клімкіна, Полторака, Грицака та Луценка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відповів на петицію про свою відставку

Також Знай.ua писав, Зеленський пригрозив Путіну через обстріли на Донбасі