Нещодавно президент України Володимир Зеленський зустрівся з американським сенатором-республіканцем від штату Огайо Робертом Портманом. Той поділився своїми враженнями про Зеленського.

Зустріч відбулася 30 травня у Києві. Враженнями американський політик озповів під час виступу в Сенаті, що бесіда була продуктивною.

"Він відверто говорив про хоробрість своїх військ, а також про їхні потреби в системах озброєння і елементарних умовах. Ми говорили про російську пропаганду вздовж східного кордону і про зусилля з придушення сигналів телевізійного мовлення України з метою посіяти насіння розбрату серед жителів Донбасу. Ми говорили про деякі ідеї, які допоможуть протистояти цій пропаганді, перешкод і дезінформації, і я вже зв'язувався з Держдепартаментом з приводу цих тадей", – розповів сенатор.

Володимир Зеленський зустрівся із сенатором США Робертом Портманом

Також він розповів про свою бесіду з нещодавно призначеним начальником Генштабу Збройних сил України Русланом Хомчаком.

Популярні новини зараз

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

"Росія здується": індійський астролог назвав місяць, коли в окупантів не залишиться сил на війну

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"У нас була відкрита і грунтовна розмова про те, що Сполучені Штати можуть допомогти. Я вже почав обговорювати зі своїми колегами в комітеті у справах Збройних сил та адміністрацією Трампа ці подробиці та деякі прохання, з якими він звернувся", — додав Портман.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.ua писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.