В Одесі чиновники рекламують віче, яке збирається провести політична партія "Довіряй ділам" Геннадія Труханова і Геннадія Кернеса.

Відповідний запис з рекламою був опублікований в Facebook Суворовської райадміністрації Одеської міськради.

"Партія "Довіряй ділам" проведе другий етап об'єднавчого з'їзду на Потьомкінських сходах, 9 червня о 17.00. Нова політична сила повинна об'єднати представників місцевого самоврядування, керівників українських міст і народних депутатів. З'їзд відбудеться з двох частин. Офіційної частини та концерту за участю українських артистів – Ірини Білик, Макса Барських і Валентина Куби. Запрошуємо одеситів взяти участь в одеському віче, і насолодитися творчістю відомих виконавців", - повідомляється в запису.

Нагадаємо, що Лєсєв потролив новоспечену партію Труханова та Кернеса: "Дуже гнучкі хлопці". Журналіст розкритикував і правоохоронців, і Кернеса, і Труханова. Ще він розкрив політичні хитрощі перед парламентськими виборами.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", міський голова Харкова Геннадій Кернес дуже шикарно живе на скромну зарплату мера. За інформацією ЗМІ, у декларації Кернеса записано не все, чим він володіє.

Також Знай.uа писав, що загальну партію для участі у парламентських виборах домовилися створити міські голови Харкова і Одеси Геннадій Кернес і Геннадій Труханов.