У четвер, 6 червня, стало відомо про те, що колишньому президенту Віктору Ющенку повідомили про підозру через змову з Януковичем і виведення "Межигір’я" з державної власності у 2007 році.

Віктор Ющенко

Про це повідомляє Hromadske.UA з посиланням на заяву депутата Сергія Лещенка та екс-речниці прокуратури. Офіційно цю інформацію у ГПУ ще не коментували.

"Підозру висунула Генпрокуратура в рамках справи про резиденцію Межигір'я, яка була виведена з державної власності в 2007 році. Парадокс у тому, що це правда. Ющенко дійсно в змові з Януковичем це зробив, цілеспрямовано перевів Межигір'я з ДУС до сфери відання Кабміну, який передав Межигір'я до статуту держпідприємства Надра України, а останнє - вивело резиденцію з держвласності на користь фіктивної донецької фірми. Після цього Янукович почав будувати в Межигір'ї персональний рай", - написав Лещенко на своїй сторінці у Телеграмі.

Сергій Лещенко

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Лещенко зазначив, що дану підозру Ющенку направлено поштою.

Нагадаємо, третій президент України Віктор Ющенко висловив думку, що 90% кандидатів у президенти не готові чинити опір у війні на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю "Новому часу".

За словами політика, війна на сході необхідна Російської Федерації для того, щоб і надалі продовжувати свою імперську політику.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час Економічного форуму "Влада та бізнес" третій президент України Віктор Ющенко проаналізував ситуацію в країні і пояснив шляхи можливого вирішення головної проблеми - тіньової економіки та бідності населення.

Також Знай.ua писав про те, що перший президент України Леонід Кравчук поскаржився на розмір своєї пенсії.