Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі знову став громадянином України і питання про його можливе повернення у велику політику знову стало актуальним.

Президент України Володимир Зеленський, який повернув йому громадянство, заявив, що на даний момент кандидатура Саакашвілі не розглядається на жодну з державних посад. Про це йшлося під час виступу Зеленського в Брюсселі.

Міхеіл Саакашвілі

"Саакашвілі в Києві і у нього український паспорт. На цьому етапі ми не розглядаємо можливості надання йому будь-якої державної посади", - наводять слова Зеленського журналісти.

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель уточнила, що досвід Грузії буде безумовно цікавий Україні, але чи буде притягатися до цього Саакашвілі, вона не уточнила.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"На цьому етапі на офіційному рівні не йде жодної розмови про надання Саакашвілі будь-якого посту. Не тільки президент Зеленський, але і весь світ уважно спостерігав за змінами, які відбувалися в Грузії за правління Саакашвілі. Досвід Грузії цікавий Україні. І мова не тільки про Саакашвілі", - зазначила Мендель.

Нагадаємо, Кличко знайшов раптового союзника: українці отетеріли від такого зрадництва.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського анонсували перші посадки: "Люди чекають справедливості".

Знай.uа писав, Саакашвілі показав своє "гніздечко" під Києвом, відео.