Журналіст Олександр Дубинський прокоментував резонансну пропозицію мера Києва Віталія Кличка, з якою той публічно звернувся до екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі.

Віталій Кличко

Відповідне відео він опублікував у своєму каналі на УouТube.

"Останніми днями українці активно обговорюють заяву "напівмера" Віталія Кличка про те,що партія "Удар" іде на вибори, а Михеїлу Саакашвілі він пропонує стати головою партії", - розповідає Дубинський та наводить заяву Кличка з цього приводу.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Я бачив звернення Михеїла Саакашвілі, політичні сили якого створили перешкоди для участі у виборах, тому я готовий підставити політичне плече. Переконаний, такий наш союз зможе подвоїти зусилля заради перетворень в країні, і разом ми маємо план змін та людей, які здатні їх втілити. Я залишаюся лідером партії "Удар", а Міхеїлу Саакашвілі пропоную стати головою політичною сили", - заявив Кличко.

Дубинський відзначив, що заява градоначальника столиці - справжній шедевр.

"Те, із якою напругою Кличко видавлює із себе ці слова, просто шедеврально. Це як мисленнєвий закреп. Мені його прямо шкода. Я хочу звернутися до людей, які пишуть йому такі складні тексти - не перестарайтеся, він же перегорить. І ви залишитеся без бабок, які він дозволяє вам нишком розтасовувати по кишенях", - заявив журналіст.

"Київ на сьогодні - це не просто корумповане місто, це - столиця корупції. Кожна закупка із міського бюджету, кожна лавка, кожна клумба - ідуть з відкатом у 50%, які отримують із комунальних підприємств, Киїівпастрансу, Київметрополітену і так далі, список можна продовжувати. Якщо Саакашвілі погодиться представляти цю партію в парламент - це буде зашквар. Окрім того, що це просто злодії, Кличко є першим номером у оновленій партії Порошенка. Тобто найближчий соратник Порошенка пропонує Саакашвілі піти разом на вибори", - пояснює Дубинський.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

"Якщо Саакашвілі на це підпишеться - це, по суті, означає, що він підтримує Порошенка", - резюмував журналіст.

Нагадаємо, Петро Порошенко використовував для піару своєї оновленої партії "Європейська солідарність" пропагандистський хід, який використовував раніше Гітлер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за лічені дні до втрати повноважень президента Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.