Міхеїл Саакашвілі, екс-губернатор Одеси і екс-президент Грузії , якому нещодавно повернули документи для повернення в Україну, попросив українців про допомогу. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відеозвернення, в якому згадав і "руку допомоги" від Кличка.

Міхеіл Саакашвілі

"Наша партія "Рух нових сил" має проблеми з реєстрацією. штучно викликані Міністерством юстиції, де заправляє представник колишньої банди, Петренко. Я звернувся до різних політичних сил допомогти нам і відгукнулося кілька партій. Зокрема, вчора мер Києва Віталій Кличко запропонував мені очолити партію" - повідомляє Саакашвілі.

Віталій Кличко

Далі він говорить про те, що Кличко його давній друг і дуже гідна людина. Саакашвілі згадав, як Порошенко намагався натиснути на Кличка, щоб той пішов проти нього під час протестів, щоб робив заяви. Коли Міхеїла позбавили громадянства і викинули з країни, Кличко єдиний висловив свою позицію.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також він переконаний, що в 2014 році саме Кличко був би найкращим президентом, але тоді він не пішов, а пішов у мері Києва і робить для міста багато. Грузин також зазначив, що йому подобається і новий міст Кличка, хоча багато хто на нього і наговорює.

"Якщо йти в "Удар", то партію потрібно змінювати. Там багато людей Порошенка. Від них треба позбавлятися. Там також є люди, які пов'язані з корупцією. Потрібно домагатися, щоб вони потрапили в в'зницю. Це принципова умова." - говорить Саакашвілі.

Проте, у коментарях не все так привітно налаштовані, як Міхеїл:

"Михайло! Брати Клички, при моїй глибокій до них повазі, як до спортсменів, повністю знаходяться під егідою Порошенка!
Вам це треба? Ви все забули? Чи Ви хочете знову бігати по дахах?", "Не треба Вам Кличка! Він Вас потягне в низ!", "Ні в якому разі! Інакше буде те, що і з мостом. Кличко показав себе вже", "Я думав, фейк. Все одно, що Порошенко підтримати. Коротше, втопили ви себе, Михайло", "Краще залишитися без виборів, але не опускатися до рівня Кличка. Чи Вам невідомо, що Кличко - це той же Порошенко"

Нагадаємо, Богуцька назвала 5 причин повернення Саакашвілі в українську політику.

Як повідомляв "Знай.uа" Саакашвілі показав разючу різницю між Зеленським і Порошенко.

Також Знай.uа" писав, що Пальчевський назвав справжню причину повернення Саакашвілі.