Посол Британії в Україні Джудіт Гоф під час зустрічі з начальником Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком заявила, що Велика Британія продовжить співпрацю з Україною у сфері реформування армії та пообіцяла підтримку у стримуванні агресії Росії.

4 червня 2019 року, начальник Генерального штабу, Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак провів протокольну зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні пані Джудіт Гоф. Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

"У ході зустрічі було обговорено напрямки подальшої військової співпраці між Україною та Великою Британією, зокрема, щодо подальшого реформування Збройних сил, підготовки українських підрозділів у рамках програми "Orbital" та розширення мовної підготовки для офіцерів вищих штабів ЗС України", - повідомляють в Генштабі.

У ході зустрічі посол запевнила, що Велика Британія підтримувала і продовжить підтримувати Україну у стримуванні російської агресії.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський зустрівся з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. На зустрічі він підкреслив особливу роль ЄС у стримуванні російської агресії та завірив, що не буде змінювати європейський курс України.