Президент України Володимир Зеленський приїжджає на роботу вже о 8 ранку. При цьому їде з Адміністрації президента лише після 22:00. Про це розповів перший заступник глави АП Сергій Трофимов.

"О 8:30 ми всі на роботі, щоб в 9:00 могли повноцінно працювати. Президент приїжджає раніше, він ще в спортзал заходить. У нього набагато більш жорсткий графік, ніж у всіх нас. Перші дні ми засиджувалися до 1-2 ночі. Зараз закінчуємо десь в 22:00", - розповів він.

Трофимов стверджує, що Зеленський проводить щоденні наради зі своїми підлеглими.

"На другий день після призначення у нас було апаратну нараду, де були всі заступники, керівники департаментів. Ми тільки включаємося в процес. У Володимира Олександровича є стратегічні наради. Вони в першу чергу проходять за участю першого помічника та з главою АП", - розповів Трофімов.

Популярні новини зараз

Відключення газу: які будинки залишаться без постачання

"Росія здується": індійський астролог назвав місяць, коли в окупантів не залишиться сил на війну

В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Показати ще

Також заступник глави АП зазначив, що є ще щоденні "неформальні наради за участю першого помічника глави Адміністрації і всіх заступників".

"Ми говоримо там про всіх питаннях, їх просто мільйон. Ми обговорювали розпуск Ради, закупівлі ЦВК, є питання по головам ОДА і пішло-поїхало, якісь кадрові питання. Завдань дуже багато", - сказав Трофімов.

Крім того, за словами Трофімова, в команді нового президента "немає проблеми спілкуватися всім разом, збиратися разом і обмінюватися інформацією".

"Все доповідають президенту по своїй зоні відповідальності, але усі рішення приймає самостійно президент, слухаючи всі сторони. Я б не говорив про якийсь жорсткому усталеному графіку, ми запускаємо процес", - розповів перший заступник глави АП.

Трофимов пояснив також питання про те, наскільки Володимиру Зеленському комфортно працювати на новій посаді.

"Він дуже відповідальна людина. Я знаю його більше 10 років. Йому дуже важливо довіру людей. Він ніколи не підводив і дуже дорожить довірою. Зараз Володимир Олександрович весь у роботі, він дуже зайнятий, вирішує складні завдання. Наскільки це зручно – важко сказати. Це велике навантаження, відповідальність і мужність з його боку", - підсумував перший заступник голови АП.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського будуть водити дітей.

Також Знай. ua писав, що Зеленський обрав спікером Юлію Мендель.