Партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" отримає місця у Раді на дострокових парламентських виборах, подолавши 5% бар'єр.

Володимир Зеленський

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень ім.А.Яременко.

Зазначається, що якби вибори до Ради проходили в найближчу неділю, то партію президента "Слуга народу" підтримали б 30,8% опитаних.

Верховна Рада

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Варто додати, що цьогорічні вибори до парламенту будуть достроковими - політичні сили позмагаються за крісла народних обранців уже 31 липня.

Нагадаємо, глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що станом на 31 травня висловили бажання стати членами партії вже майже 20 тисяч українців. Відповідна заява прозвучала в ефірі одного з українських телеканалів.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Разумков зазначив, що партія "Слуга народу" буде рости в тій же геометричній прогресії, в якій зростала команда Зеленського, починаючи з 1 січня 2019 року.

"На сьогоднішній момент на ранок заявок на те, щоб приєднатися до партії "Слуга народу", було близько 20 тисяч", - повідомив Разумков.

Разумков пояснив питання щодо того, чи можуть народні депутати поточного скликання або колишні депутати стати членами партії.

"Якщо ж ми говоримо про колишніх народних депутатів - я зараз не готовий відповісти, чи будуть вони, як члени партії... Мова про те, чи будуть вони балотуватися від партії "Слуга народу". На сьогоднішній момент йде відбір мажоритарників - люди подають заявки, проходять досить такий серйозний конкурс, це не просто написати "я хочу бути депутатом" і на цьому все закінчується", - сказав голова партії.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав точну дату розпуску Верховної Ради.

Також Знай. ua писав, що команда Зеленського розвіяла всі скандальні міфи цього тижня.