У неділю, 2 червня, поліцією Італії був затриманий колишній народний депутат України від Партії Регіонів Володимир Пехов. Як повідомляє видання "Страна", затримання відбулося при проходженні прикордонного контролю при спробі в'їзду в країну.

На початку травня Нацполіція України оголосила колишнього "регіонала"у міжнародний розшук. Володимира Пехова звинувачують у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Володимир Пехов підозрюється в тому, що незаконно привласнив автомобіль Lexus LX 570. За інформацією правоохоронців, автомобіль належав підприємству ТОВ "Сейм Інвест". Однак, 14 квітня 2019 року Пехов втік від поліції. У травні 2019 року його оголосили в міжнародний розшук.

Після затримання поліцією Італії Володимира на Пехова очікує екстрадиція на Батьківщину з подальшим ув’язненням терміном від 7 до 12 років.

Популярні новини зараз

В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60%

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Показати ще

Нагадаємо, у команді Володимира Зеленського спростували чутки та масові фейки щодо партії президента "Слуга Народу", які масово "розплодилися" напередодні позачергових виборів до парламенту.

Як повідомляв Знай.uа у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, команда Зеленського здобула перемогу на престижному конкурсі.