Лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував скандальні містобудівні проекти мера столиці Віталія Кличка, які "з'їли" не один мільйон з бюджету Києва.

Микола Томенко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Ремонт мосту Кличка за гроші чиновників Кличка. Тут команда Кличка активно критикує ідіотів-киян, які не вміють користуватися диво-мостом збудованим за 420 мільйонів наших гривень. І готується напічкати район навколо мосту камерами і замінати скло на супер-броньоване. Я не проти, але.. пропоную київським чиновникам, черговий етап мостобудування оплатити власними грошима! Тим паче, як проаналізували експерти Громадського руху "Рідна країна", посадовці Київської міської влади за 2018 рік задекларувала мільйони доларів, євро і гривень готівкою. От і виступлять інвесторами, а то все кияни і кияни інвестують в горе-проекти влади!, - заявив політик.

Нагадаємо, лідер партії "Рідна країна" Микола Томенко поділився думками щодо коаліції розпущеного Володимиром Зеленським парламенту, якої "ніколи не існувало".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Микола Томенко

"Тут фани "воюючого парламенту Парубія" кинулися віддавати своє життя у фейсбуці за "чесний, працьовитий і патріотичний парламент". Кажуть, Закон понад усе і ніякої революційної доцільності з розпуском цих самовідданих патріотів Землі Української, точніше несамовито працюючої коаліції не повинно бути. Отож, давайте по порядку. 14 квітня 2016 року оголошено про створення нової коаліції у складі БПП і НФ. Оскільки, простий народ відразу поцікавився, а хто ж ці 226+ владних патріотів, то Парубій пообіцяв одразу ж озвучить прізвища героїв більшості".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микола Томенко прагне повернути місту статус екологічної столиці.

Також Знай.ua писав про те, що столиця продовжує потерпати від управлінських рішень київської влади.