Юрист Михайло Шнайдер поділився думками щодо змін, які повинні плекати у собі українці після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, адже травматична епоха "по-новому" скінчилася, і на народ чекають зовсім інші реалії.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"21 квітня 2019 року Україна обрала нового президента. Мільйони Українців проголосували душею, серцем і розумом. Але на превеликий жаль, деякі так і не зрозуміли, що це всього лише перший крок до успішного і щасливого майбутнього держави. Вони досі чекають месію чи доброго царя, який зробить все замість них. Для цих хлопців, бруд, злидні, розруха, корупція і злодійство стали цілком нормальним явищем. Їм роками втовкмачували, що це природно, і по-іншому бути просто не може. Але ж це цинічна брехня. Ми можемо і повинні жити по-іншому",- підкреслив Шнайдер.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Хто в першу чергу отримає повістки

В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Показати ще

Він згадав про гасло, яке озвучив Володимир Зеленський після перемоги на виборах: "Кожен з нас - президент".

"Тому прийшов час починати нове життя. І для початку варто просто спробувати дотримуватися цих елементарних правил: - Не давай хабарів. - Не бери хабарів. - Не сміти. - Не лайся. - Почни їздити за правилами на дорогах. - Не зловживай алкоголем. - Не вживай наркотики. - Поважай старших людей", - поділився юрист "лайфхаком" з українцями.

"Почни з себе. І у тебе обов'язково все вийде. Адже Україна починається з кожного з нас...", - резюмував автор публікації.

Нагадаємо, у команді Володимира Зеленського спростували чутки та масові фейки щодо партії президента "Слуга Народу", які масово "розплодилися" напередодні позачергових виборів до парламенту.

Як повідомляв Знай.uа у ЄС назвали головну відмінність Зеленського від Порошенка.

Знай.uа писав, команда Зеленського здобула перемогу на престижному конкурсі.