Відкритий конфлікт між олігархом Ігорем Коломойським і новообраним президентом України Володимиром Зеленським виникне у випадку, коли апетити першого не зможуть бути задоволені політичними та іміджевими можливостями другого. Про це Вголосу розповів директор центру суспільно-інформаційних технологій "Форум", політолог Валерій Димов.

"У випадку, якщо Зеленський не погодиться на ті правила, в яких йому вже відвели роль такого собі Голобородька, а захоче бути суб'єктом. І я думаю, що Зеленський не погодиться бути фігурою, яка представляє чужі інтереси, ніби видаючи їх за інтереси України, і при цьому бути хлопчиком для биття для електорату. І у Коломойського зараз набагато більше проблем, ніж за минулої влади, коли він хвалився трьома паспортами, вирішував власні питання щодо української нафти або за рахунок бюджету України, ставив борди", - пояснює політолог.

Конфлікт, на його думку, відкладуть, якщо Зеленський погодиться на ту роль, яку йому відводить Коломойський. Крім того, його можуть змусити до комунікації з Тимошенко, і вона стане або спікером, або прем'єром.

Популярні новини зараз

Терміново запасайтеся цим, поки знову не стали відключати світло: українцям дали список на зиму

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Показати ще

"Тому суть конфлікту та його наслідки залежать від того, яку роль вибере Президент Зеленський. Однак Президент напередодні дострокових виборів не піде на такі рішення, які вигідні Коломойському, щоб не зменшити таким способом рейтинг партії "Слуга народу", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.