Політична партія президента Зеленського "Слуга народу" подала документи для реєстрації в Мін'юсті України у встановлені терміни. Як передає replyua.net, про це повідомляється у прес-службі партії.

"Повідомлення, розміщене на деяких інтернет-порталах про те, що партія "Слуга Народу" з юридичних причин не зможе брати участь в позачергових виборах у Верховну Раду 21 липня 2019 року, є завідомо недостовірною інформацією", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в партії спростували інформацію про те, що Дмитра Разумкова обрали головою партії 27 травня.

У прес-службі партії повідомили, що "Слуга Народу" не вносила зміни в статут партії у зв'язку зі зміною Голови. Оскільки згідно із українським законодавством зміна керівника юридичної особи та внесення змін в установчі документи є абсолютно різними реєстраційними діями.

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

"Реєстраційні дії були проведені Мін'юстом в установленому законом порядку і в відведені законом терміни", - підкреслили в партії.

Верховна Рада України

Нагадаємо, Разумков шокував українців гучною заявою: "Отримає дуже добре по руках".

Як повідомляв Знай.uа, команда Зеленського розвіяла всі скандальні міфи цього тижня: відмова від виборів, зміна статусу та новий Голова.
Також Знай.uа писав, що в Адміністрації президента Володимира Зеленського готують документи про звільнення з посади генерального прокурора Юрія Луценка. При цьому не уточнюється, коли буде подано відповідне подання до парламенту.