Керівництво Партії Зелених України заявило про участь у Парламентських виборах. Про це стало відомо під час Громадського форуму "Зелена хвиля" у суботу, 1 червня в Національному ботанічному саду ім. Гришко.

Так, лідер Партії Зелених України Віталій Кононов повідомив, що на з'їзді ПАРТІЇ, який пройшов буквально за кілька годин до проведення Форуму, було прийнято рішення щодо участі партії у дострокових виборах до Верховної Ради України, що призначені на 21 липня 2019 року.

"Україна зараз знаходиться в зоні турбулентності. Більшість громадян віддали перевагу кардинальних змін у суспільстві і ми розділяємо думку про необхідність деолигархализации країни і справедливий розподіл матеріальних благ. Партія Зелених України йде на парламентські вибори, щоб захистити майбутнє українців. Ми живемо не у світі, який залишили нам батьки, а в світі, який позичили в наших дітей і онуків", - резюмував Кононов.

Раніше повідомлялося, що Логотип "Слуги народу" виконаний в приглушених зелених тонах на білому тлі. На ньому зображений чоловік, одягнений в костюм, який їде на велосипеді. В руці у нього - булава, яка є офіційним символом президентської влади в Україні. Крім того, на логотипі можна розгледіти символ, схожий на колесо, поруч з написом "СЛУГА НАРОДУ".

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, колега Зеленського по Кварталу 95 розповів про переговори з Путіним.

Також Знай. ua писав, що жлобські витівки Ляшко на зустрічі із Зеленським не винесли навіть депутати.