У мережі з'явилася фотографія, на якій глава Адміністрації президента Андрій Богдан ставить "ріжки" президенту України Володимиру Зеленському, який фотографується із одним із своїй шанувальників.

Президент України Володимир Зеленський

Судячи з фото, президент вирішив сфотографуватися зі своїм фанатом на одному із заходів. У цей момент до них ззаду підкрався Андрій Богдан, який з широкою посмішкою на обличчі поставив Зеленському "ріжки", потрапивши на знімок.

Варто додати, що українцям сподобався жарт Богдана - у мережі відзначають, що нарешті "сноби пішли" з української політики, і почуття гумору - прекрасна якість не лише для звичайних громадян, а і для президента та його команди.

Популярні новини зараз

Пенсії не буде – платитимуть "сльози": хто з українців приречений на старість у злиднях

Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Нагадаємо, юрист Михайло Шнайдер у гумористичній формі показав "перемогу шаурми" на президентських виборах в Україні - так іронізували з приводу порівняння "томасоносного" Порошенка та звичайного "хлопця з народу" Володимира Зеленського, який переміг із шаленим відривом.

Володимир Зеленський - президент України

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

На кадрах колишній президент Петро Порошенко - у ролі шаурміста - пропонує скуштувати популярний фаст-фуд Володимиру Зеленському.

"Ваша шаурма", - каже колишній гарант.

А вже на іншому фото, яке до речі, є реальним, Володимир Зеленський із членами своєї команди відображений із надкушеною шаурмою та "дякує" Порошенку.

"А ось так усе було насправді", - жартує Шнайдер.

Варто нагадати, що президент Володимир Зеленський вважає, що їсти шаурму не соромно і не страшно, і рекомендував її владі.

"Коли у тебе напружений графік, шаурма може бути рішенням. У цьому, як бачите, немає нічого страшного, незручного і тим більше - ганебного. А ще - допомагає не" забронзовіти", не відриватися від людей. Для тих, хто при владі, це корисно. Рекомендую! ", - написав він у своєму Twitter і опублікував фото.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під час церемонії інавгурації Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.